top of page
Interstellar Solutions доверен доставчик IT услуги и решения

Бъдещето е мулти-облачно


Мулти-облачно е новото нормално. Днес организациите използват от два до три различни облака в средата си - комбинация от публични и частни облаци, за да ускорят дигиталната трансформация и да оптимизират своята IT среда.


Всеки облачен доставчик има своя собствена рамка за изчисляване на ресурси от сървъри, съхранение, мрежи, софтуер, анализи и т.н., до диференцирани разходни модули, строго управление и параметри за съответствие.


Когато потребителите избират мулти-облачна стратегия, те по същество търсят да подобрят гъвкавостта на бизнеса и да увеличат оперативната простота с присъщата сигурност от край до край.


Но въпросът е как да извлечете ползите от множество облаци, когато всеки има свой уникален оперативен модел?


Как гарантирате, че различните облаци работят безпроблемно заедно, така че харчите по-малко време за управление и инвестирате повече време за иновации?


Отговорът е лесен - подходящата техническа експертиза е това, от което се нуждаете. Този постоянен приток на нови облачни технологии, услуги и платформи, съчетани с развиващите се хибридни потребности от облаци, създаде значителна разлика в уменията в облачната индустрия днес.


В този многослоен свят клиентите търсят облачни архитекти, инженери и разработчици, които имат задълбочено разбиране за всичко - от инфраструктурата до мрежите и чак до центъра за данни и приложенията.


Докато някои организации смятат, че инвестирането в правилния талант - независимо дали вътрешно обучение или външно консултиране и поддръжка - е допълнителен разход, други осъзнават, че има значителна промяна в индустрията, където услугите вече не се разглеждат единствено като методология за коригиране, а се развиват, за да станат стратегическа и неразделна част от целия IT жизнен цикъл на клиентите.


С подходящия експертен опит разбирате как да работите, използвате и възприемате технологията много по-бързо, като по този начин губите по-малко време за намиране на оперативна динамика и се съсредоточавате повече върху важните неща: Вашият бизнес.


Независимо дали търсите да разгърнете и управлявате облачни приложения или да развиете мрежови и политики за сигурност, Interstellar Solutions предоставя правилните експертни умения, инструменти и методологии, най-добри практики и 24/7 централизирана поддръжка, за да ви преведе през вашето многослойно трансформационно пътуване.

26 преглеждания
bottom of page