top of page
LOGO gradient.png
businessman-with-laptop-png-8.png

Managed Security Service Provider (MSSP)

В Interstellar Solutions предоставяме всички традиционни услуги на MSSP, а след това добавяме услуги от следващо поколение, за да защитим Вашият бизнес от съвременни заплахи.

Ние имаме технологична и човешка работна ръка, което е трудно да бъде изгрaдeно като силно вътрешно ядро в повечето организации.

Какво представлява MSSP

Управляваните доставчици на услуги за сигурност са охранителите на дигиталния свят.

 

Мисията на MSSP е да ви помогнат да наблюдавате вашия мрежов трафик и друга цифрова инфраструктура за подозрителна активност и неоторизиран достъп.

 

Ако бъде открита съмнителна активност, Вашият доставчик не само ще ви предупреди за възможно нарушение на сигурността, но ще ви помогне да реагирате ефективно, като минимизира потенциалните щети и ще ви помогне да увеличите сигурността, за да избегнете бъдещи нарушения.

Какво е MSSP
Untitled-1.png

Какви са ползите от MSSP

dot.gif
Превъзходна защита
dot.gif
Гъвкави решения за информационна сигурност
dot.gif
Намаляване на разходите
dot.gif
Напреднала технология
dot.gif
Възможност да се съсредоточите върху бизнеса
ezgif-3-0c4c0e3444d8.png
МОНИТОРИНГ НА МРЕЖАТА

От често срещани заплахи до сложни и целенасочени кибератаки, нашите MSSP  съчетават елитна информация за заплахите, усъвършенствана технология за откриване и експертно управляван аналитик за сигурност с покритие 24/7, за да защитят Вашата мрежа.

vmp-scan-icon.png
УПРАВЛЕНИЕ НА
УЯЗВИМОСТТА

Елиминирайте тежестите за администриране и поддръжка, свързани с уязвимости чрез екип специалисти в управлението на уязвимостта и се съсредоточете върху защитата на активите си и това да намалите реалния риск за Вашият бизнес.

vmp-assess-icon.png
МОНИТОРИНГ НА 
СИГУРНОСТТА

Избегнете фалшивите позитиви и идентифицирайте истински заплахи в необятното море от дневници за сигурност и сигнали, които вашата организация генерира.

 

Нашите MSSP разполагат с експерти в намирането на иглата в сеното и предлагат задълбочен анализ на вашите дейности по сигурността.

vmp-manage-icon.png

Защо компаниите се нуждаят от MSSP

В днешния дигитализиран свят компаниите от всякакъв тип и размери трябва да защитават своите критични активи от данни от нарушения и посегателства.

 

За съжаление, повечето от тях не разполагат с необходимото време или ресурси, за да наблюдават околната среда сами. Точно там се появява и нуждата от Доставчик на управлявана услуга за сигурност (MSSP).

MSSP програмите са по-ефективни и имат достъп до технология за защита на данните, която само шепа специализирани частни фирми също използват. 

vmp-cap-icon-1.png

Минимизирайте разходите

и увеличете ефективността

Възлагането на вашите IT операции по защита на наш MSSP е по-икономично, ефективно и с по-добра възвръщаемост на инвестициите за организацията в различни области. 

vmp-fea-icon-4.png

Реагирайте бързо на
инциденти и заплахи

MSSP вижда проблеми като DDoS атаки, нападения от зловреден софтуер и фишинг измами всеки ден.  Вътрешният служител може да вижда нещо подобно само на всеки няколко месеца. 

vmp-fea-icon-2.png

Разширете екипа си

Нека вашият IT екип се съсредоточи върху стратегическите проекти на организацията, докато нашите експерти се грижат за тактическите възможности за защита и наблюдение на заплахите. 

vmp-fea-icon-3.png

Станете резистента на заплахи организация

В свят, в който всички са мишена за кибератаки и несигурен трансфер на данни, защитата на данните е по-важна от всякога.

vmp-fea-icon-1.png

Наблюдавайте отблизо
напредналите заплахи

Операции за защита от кибер заплахи, машинно обучение, изкуствен интелект и интелигентна интернет информация за кибер заплахите са само няколко от модерните арсенали на MSSP.

vmp-fea-icon-6.png

Управлявайте сигурно
своите активи

Стратегическа програма за управление на активи ще ви помогне не само да идентифицирате риска по-рано в случай на нарушение на сигурността и ще ви предостави бърз и ефективен отговор.

vmp-page-sepearator.jpg

ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

Нашите експерти са винаги тук, за да превърнат днешните ви предизвикателства във възможности, които ще позиционират Вашата компания за бъдещ растеж.

Благодарим ви за запитването! Очаквайте отговор от нашите експерти на посоченият от Вас имейл.

bottom of page