top of page
STRIP0.jpg
Microsoft-Logo.png

Работите отдалечено?
Имате го!

Повишете Вашият бизнес с Промо пакет на специална цена Windows 10 Pro + Office Home and Business 2019 Сега!

*Валидност на офертата: 05.04.2021 - 30.04.2021

По-добри Заедно: Office 2019 & Windows 10 Pro
на Вашите модерни устройства

Поддръжката на Windows 7 приключи - и поддръжката на Office 2010 Вече приключи Октомври 2020.

Сега е моментът да преминете към най-нови, модерни устройства с Office 2019 и Windows 10 Pro.

P2.jpg

ПОВИШЕТЕ
ПРОДУКТИВНОСТТА

Преминете към дистанционна работа, без да променяте съществуващите си навици и IT активи.

 

Опростете работата на вашето устройство, неговото персонализиране и актуализирането на персоналните си потребителски функции лесно и самостоятелно.

P1.jpg

МОЩНА ЗАЩИТА, НА КОЯТО 
   МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ

Дайте възможност на целия си екип да работи отдалечено и уверено, със сигурна защита на техните данни, устройства и самоличност.

P3.jpg

МОЩНА ЗАЩИТА, НА КОЯТО 
   МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ

Бъдете домакин на аудио, видео и уеб срещи със своите служители, клиенти или партньори чрез Microsoft Teams.

Съхранете своите бизнес документи в облака и ги споделяйте сигурно, както с вашите колеги, така и с вашите клиенти и партньори.

MICROSOFT365.png

Office Home
& Business
2019

Класически Office инструменти*

APPS.png

Word

PowerPoint

Excel

Outlook

Едно устройство, еднократна покупка, работи на Windows или Mac, iOS и Android

Платформата Microsoft 365 и Windows 10 Pro съчетават най-новия софтуер и готовите хардуерни функции за сигурност, за да помогнат на вашите компютри да бъдат надеждни. Бизнес основни неща като защитна стена, защитено зареждане и защита от загуба на информация на ниво файл, ви помага срещу днешните заплахи за киберсигурност.

Новите, модерни устройства подобряват многозадачността и работят безпроблемно със софтуерните инструменти за бизнес, така че да останете продуктивни по всяко време и навсякъде.

Новата платформа за устройства с Windows 10 Pro опростява управлението и актуализациите, за да ви помогне да спестите време, да намалите разходите и да подобрите контрола.

В допълнение към тези големи предимства, съвременните устройства са удоволствие да се използват. Предлагат се предварително конфигурирани с разширени функции като гласови контроли, прецизни тъчпад, биометрична защита и Windows Ink.

Можете да продължите да използвате Office 2010, но след като поддръжката приключи през октомври 2020 г., вашият компютър ще стане по-уязвим към рисковете за сигурността. Office ще продължи да работи, но вие ще спрете да получавате актуализации за сигурност и функции.

Office Home & Business 2019 е най-актуалната версия без абонамент - тя дава възможност на служителите да направят повече, като предоставят нови интелигентни инструменти и функции, като същевременно ви помага да останете защитени и да спазвате съответните разпоредби.

Office Home & Business 2019 е най-сигурната ни  версия до момента. Функциите за защита включват Windows Information Protection (WIP), функция на Windows 10 Pro, която се интегрира с приложенията Office Home & Business 2019.

 

Локалните версии на Office, включително Office Home & Business 2019, не включват всички интелигентни функции за сигурност, които Microsoft може да предложи.

 

Потребителите, които търсят пълния набор от интелигентни функции за защита на Microsoft, трябва да обмислят да изберат абонаменти за Microsoft 365 Business Standard или Microsoft 365.

С абонаментните планове за Microsoft 365 можете да организирате работата си с първокласните версии на приложенията на Office на всичките си устройства: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access (Publisher и Access са достъпни само за компютър), както и достъп до допълнителни функции на OneNote (функциите варират). Можете да инсталирате Microsoft 365 на множество устройства, включително компютри, Mac, таблети с Android ™, телефони с Android, iPad® и iPhone®. Освен това с Microsoft 365 получавате услуги като облачно съхранение с OneDrive, минути за Skype за домашна употреба и усъвършенствана защита на Outlook.com. Когато имате активен абонамент за Microsoft 365, винаги имате най-актуалната версия на приложенията на Office.

 

Office Home & Business 2019 е еднократна покупка с класическите версии на приложенията на Office като Word, Excel и PowerPoint за използване на един компютър или Mac. Приложенията не се актуализират автоматично-за да получите най-новата версия, трябва да закупите Office отново, когато новата версия стане налична. Текущите версии на приложението на Office, достъпни за еднократна покупка, са Office Home & Business 2019 за Windows и Office Home & Business 2019 за Mac. Предишните версии включват Office 2016, Office 2013, Office 2011 за Mac, Office 2010, Office 2007, Office 2008 за Mac и Office 2004 за Mac. Office като еднократна покупка не включва нито една от услугите, включени в Microsoft 365.

ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

Помогнете на Вашите служители да работят отдалечено в сигурна среда.

Благодарим ви за запитването! Очаквайте отговор от нашите експерти на посоченият от Вас имейл.

bottom of page