top of page
Interstellar Solutions до�верен доставчик IT услуги и решения
Снимка на автораInterstellar Solutions

Какви кибератаки не виждате?


Все по-често хората работят извън офиса, от коуъркинг пространства и кафенета до лобитата на летищата, използвайки свързани устройства и облачни приложения, за да планират дните си.


Това е чудесно за продуктивността, но отдалечавайки се от традиционния офис, сигурността на мрежата се разтяга, създавайки пропуски и уязвимости.


Днес 79% от организациите използват директен достъп до интернет (DIA), което единствено показва, че старите подходи вече не работят.

Специалистите по сигурността се нуждаят от по-лесен и надежден начин за подобряване на видимостта и сигурността за средите и потребителите, както в мрежата, така и извън нея.


Киберпрестъпниците обръщат внимание и съответстват на днешните технологични иновации със собствената си умопомрачителна креативност.


Фактори, допринасящи за нарушенията


Какво прави Вашата организация, за да блокира заплахата от нарушение? Все още разчитате на наследството защити, които се фокусират върху това да осигурят крайни точки зад ерозиращия периметър?


Според специалния доклад за киберсигурността на Cisco, 53% от предприятията в средния пазар са преживели нарушение на сигурността. И въпреки това компаниите от средния пазар разследват само 56% от сигналите за сигурност.


  • Една от четири от организациите са изложени на риск от сериозно нарушение.

  • През 2019 г. средната цена на нарушение е нараснала до $ 3.92 млн.


Редица компании разчитат на традиционната сигурност, което ги прави уязвими в редица начини. Когато потребителите напуснат мрежата, те създават слепи точки, които трябва да защитят, но не могат.


Време е за нов, активен подход осигуряващ защита на потребителите и техните устройства където и да се намират те.


26 преглеждания

Comentários


bottom of page